TGS Huizen: 035 - 744 03 53

Home > Gietvloeren

Naadloze gietvloeren van TGS Huizen

Een naadloze gietvloer van TGS Huizen geeft ieder interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Met een gietvloer legt u de basis voor iedere woon- en leefomgeving. De juiste kleur en uitvoering speelt daarbij een belangrijke rol. Gelukkig zijn vrijwel alle NCS- en RAL kleuren mogelijk. Een gietvloer van TGS brengt iedere ruimte tot leven.

Welke gietvloer past bij u?

De keuze in gietvloeren zijn divers, zo is er onder andere een keuze in PU gietvloeren, betonlook gietvloeren of cementgebonden gietvloeren, allen met bijvoorbeeld een industriële of strakke sfeervolle afwerking. Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur en uitvoering dat doet u niet zo maar even. TGS Huizen adviseert u daarom graag bij het maken van de juiste keuze en we volgen dan ook altijd de laatste trends in design en interieur op de voet.

Afspraak maken

Gietvloer laten leggen door TGS Huizen?

We ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom, een inspirerende ruimte waar design en functionaliteit samenkomen en waar we ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen. Liever een afspraak maken zodat wij alle tijd voor kunnen vrijmaken? Dat kan! Wij voorzien u graag van uitgebreid advies op het gebied van tegels, gietvloeren en sanitair.

Contact opnemen