TGS Huizen: 035 - 744 03 53

Home > Gietvloeren > Montage

Montage van een gietvloer door TGS Huizen

Bijna geen enkele vloerafwerking laat zich zo optimaal aanpassen aan individuele wensen en eisen als een gietvloer. Onze gietvloeren worden in meerdere lagen aangebracht. Eerst zorgt de primer of schraplaag voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Vervolgens zorgt de gietvloer voor de gewenste vloereigenschappen. Als laatste zorgt de toplak voor de gewenste optiek en de bescherming van uw gietvloer.

Gietvloeren van TGS Huizen zijn op diverse manieren af te werken:

  • zijdematte toplakken
  • extra matte toplak
  • glanzende uitvoering

En een cementgebonden gietvloer kan als optie weer worden afgewerkt met een meerlaagse polymeer was. Al deze afwerkingen zorgen voor een slijtvaste en vloeistofdichte eigenschap van de gietvloer.

Reiniging en onderhoud

TGS gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, duurzaam én slijtvast. Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer, waar u heel lang plezier van zult hebben. Meer informatie over de reiniging en het onderhoudsadvies kunt u hier vinden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom dan eens langs bij ons in de showroom in Huizen. We vertellen u graag meer over onze gietvloeren en werkwijze. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op