TGS Huizen: 035 - 744 03 53

Home > Sanitair > Jee-O

Jee-O

Jee-O

Unique bathrooms

Maak in onze showroom kennis met Jee-O. Dit prachtige Nederlandse merk staat bekend om hun hoge kwaliteit en prachtige design. Jee-O heeft verschillende productlijnen die zich kenmerken door een robuust en krachtig design, kenmerkend in eenvoud. Jee-O is verfrissend en amibitieus, exclusief en extravert, stoer en brutaal. 

Design douches, baden en kranen van Jee-O

De Jee-O collectie is onderverdeeld in meerdere productseries. Elke serie kent zijn eigen designstijl en bestaat uit verschillende producten.  De kranen van Jee-O zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, zodat ze zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Naast de kranen en douches vind je in de Jee-O collectie ook een verscheidenheid aan baden en basins. De baden zijn uitgerust met een geïntegreed overloopsysteem en zijn in hun specifieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en polystone genaamd DADOquartz.

Jee-O koop je bij TGS te Huizen

TGS in Huizen is een officiële dealer van het Jee-O sanitair. In onze showroom te Huizen vind je een ruime collectie. Wil je graag meer weten over een specifiek Jee-O product of wens je graag advies of inspiratie voor de inrichting van je badkamer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom waar we je graag de diverse mogelijkheden laten zien.

Jee-O soho shower Jee-O soho series JEE-O Venice Italy mood (marked) 2 JEE-O Venice Italy JEE-O flow JEE-O series flow mood Jee-O pure series Jee-O TGS Jee-O TGS Huizen Jee-O accessoires