TGS Huizen: 035 - 744 03 53

Home > Sanitair > Looox

Looox

Looox

LoooX

Probeert van ieder badkamer bezoek een heerlijk moment te maken. Een moment waarop men helemaal tot rust kan komen en in stijl kan genieten van luxe en comfort. De LoooX collectie en specials staan voor stijl, design en kwaliteit. Precies wat je nodig hebt voor deze ultiem ontspannende momenten. LoooX tilt je badkamer dan ook naar een hoger niveau waardoor je eindeloos kan genieten.

LoooX spiegels

LoooX kent een breed assortiment aan spiegels. Dit zijn geen alledaagse spiegels zoals je gewend bent maar de LoooX spiegels zijn strak en innovatief. Ze kenmerken zich door de technische snufjes zoals een geïntegreerde verwarming en de verschillende keuze voor verlichting.

LoooX kent verschillende series die stuk voor stuk met zorg zijn ontwikkeld en perfect in de moderne badkamer zijn toe te passen. Dankzij het ruime assortiment is er volop keuze in de vorm, verschillende maten en is bovendien maatwerk mogelijk.

LoooX collectie

De kracht van de LoooX collectie zit 'm in het combineren. Ieder item sluit perfect op elkaar aan en kan geplaatst worden in zowel grote en kleine badkamers. De LoooX producten zijn helemaal volgens de laatste badkamertrends ontwikkeld. 

Het combineren van een houten wastafelblad met een stoere robuuste waskom is dan ook een musthave voor iedere badkamer.

Laat je inspireren

Graag nodigen we je uit om langs te komen in onze showroom waar je je kunt laten inspireren en de diverse opstellingen en mogelijkheden kunt bekijken. In een vrijblijvend advies kunnen we u adviseren en een passende badkamer samenstellen met de diverse LoooX specials.

LoooX Specials LoooX LoooX Wood shelf zwart LoooX wooden base block LoooX toiletrolhouder zwart LoooX Special LoooX TGS Huizen LoooX rail LoooX TGS LoooX wood