TGS Huizen: 035 - 744 03 53

Home > Sanitair > RapoWash

RapoWash

RapoWash

De RapoWash douche wc brengt wellness in de toiletruimte. Het is misschien heel even wennen, maar dan al snel verslavend lekker: een douche-wc die het onderlichaam na iedere toiletgang reinigt met water. Deze prettige vorm van toilethygiëne – in veel oosterse culturen al eeuwenlang toegepast – verovert ook in het westen in rap tempo terrein. Geen wonder: frisser en schoner kan eigenlijk niet.

RapoWash douche wc

De RapoWash is met al zijn wellness functies een prachtig voorbeeld van zo'n gerieflijke douche wc. Met een krachtige warme waterstraal, waaraan lucht wordt toegevoegd, reinigt hij uiterst effectief. De RapoWash is op alle fronten een aanwinst voor ieder badkamer of toiletruimte.

RapoWash Luxe

Naast de zeer compleet uitgeruste RapoWash Basic bezit de RapoWash Luxe enkele extra functies. De RapoWash Luxe heeft een uitgebreide afstandsbediening met twee snel keuzeprogramma's met voor te programmeren persoonlijke instellingen. De geurafzuiging laat onaangename luchtjes snel verdwijnen en met de warmeluchtföhn is de RapoWash Luxe helemaal compleet.

RapoWash Basic en Luxe koop je bij TGS

Bij TGS vind je verschillende RapoWash modellen. Wil je graag meer weten over de RapoWash of wens je graag vrijblijvend advies of inspiratie voor de inrichting van je toilet of badkamer? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Wellness in het toilet met de RapoWash Wellness in het toilet met de RapoWash Wellness in het toilet met de RapoWash Wellness in het toilet met de RapoWash